Børnenes By

  • Udstillingsdesign.    Tegninger og skitser. Skalamodeller til håndværkere, og projektstyring i samarbejde med museets projektansvarlige.    Cocreation med 5.klasse på Blågårdsgade Skole og museets formidlere. Læs mere her
  • Københavns Museum, Kbh
  • Marts – Oktober 2015
  • Samarbejde med Arkitekt Joel Diamant   I    Grafiker  Tine Vognsen    I    Snedker  Rudy Snel

Udstillingen viste børns fællesskaber i storbyen via historiske fotos fra museets arkiver og genstande, doneret af børn fra 5. årgang fra Blågårds Skole i København. Co-creation projektet “Vores liv, vores fællesskaber” var et 10 måneder langt samarbejde mellem museet og årgangens elever, deres forældre og lærere fra efteråret 2014 til foråret 2015, der kulminerede med åbningen af udstillingen.

Som designer var min funktion i projektet  at skabe et samlet udtryk for udstillingsrummet. De gamle fotos fra arkiverne leverede modspil til montrerne med børnenes genstande og vi forsøgte at få helheden til at have en legende stemning og samtidig understrege vigtigheden af børnenes donerede genstande.

Et greb vi brugte var eksempelvis at skabe mulighed for at lege med tanken at selv være udstillet – og se udstillingen fra genstandenes synvinkel, hvilket blev meget populært blandt yngre besøgende i udstillingen.

w

SpaceMatter  / Maja Lindberg

Oehlenschlægersgade 78,  1663 Kbh V

+45 26120046

maja@spacematter.dk

Har du spørgsmål - ønsker du mere information om et projekt - eller vil du høre om SpaceMatter kan hjælpe dig med dit projekt - stort eller lille - tager jeg gerne en uforpligtende snak .. Du er velkommen til at ringe til mig.